Млинівська територіальна громада

Повідомлення про публічний договір про надання послуг з вивезення твердих побутових відходів фізичним особам

NoneNoneNoneNoneNone

Повідомляємо, що Комунальне підприємство «Благоустрій громади» Млинівської селищної ради, код ЄДРПОУ 43368628, розташоване за адресою: 35100 Рівненська область, Дубенський район, смт. Млинів, вул. Покровська, 44, визначене виконавцем послуг з вивезення твердих побутових відходів на території Млинівської селищної територіальної громади відповідно до рішення виконавчого комітету Млинівської селищної ради Рівненської області від 28.01.2022 року на надання послуг з вивезення твердих побутових відходів на території Млинівської селищної територіальної громади, укладеного між виконавчим комітетом Млинівської селищної ради та Комунальним підприємством «Благоустрій громади» Млинівської селищної ради.  Пропонуємо до укладення Публічний договір про надання послуг з вивезення твердих побутових відходів фізичним особам, що проживають (зареєстровані) чи є власниками (співвласниками, наймачами, орендарями) приватних будинків, квартир в багатоквартирних житлових будинках, земельних ділянок, що розташовані на території Млинівської селищної територіальної громади Дубенського району Рівненської області.

Договір укладається з урахуванням статей 633, 634, 641, 642 Цивільного кодексу України шляхом приєднання Споживача до умов цього договору згідно з заявою-приєднання або шляхом вчинення Споживачем дій (фактичне користування послугою, оплата за надану послугу тощо), які засвідчують прийняття ним публічної оферти та його бажання укласти договір.

Публічний договір для ознайомлення розміщений на веб-сайті Млинівської селищної ради Дубенського району Рівненської області : http://mlunivrada.rv.gov.ua/ та опублікований в місцевих друкованих засобах масової інформації  газета «Гомін» є публічною офертою (пропозицією) на адресу фізичних осіб, що проживають (зареєстровані) чи є власниками (співвласниками, наймачами, орендарями) приватних будинків, квартир в багатоквартирних житлових будинках, земельних ділянок, що розташовані на території Млинівської селищної територіальної громади Дубенського району Рівненської області.

Шановні мешканці громади просимо з розумінням та відповідальністю поставитися до свого обов’язку щодо своєчасної оплати послуг за вивезення твердих побутових відходів. Давайте докладемо максимум зусиль для того, щоб наша громада й надалі розвивалася та показувала гідний приклад іншим громадам району, ми є частиною великої дружньої європейської родини.

 

Посилання на завантаження публічного договору в форматі *.docx