Млинівська територіальна громада

УВАГА! ОГОЛОШЕННЯ!

None

   Виконавчий комітет Млинівської селищної ради оголошує про збір пропозицій щодо перейменування вулиць Пушкіна, Гагаріна, Технікумівська в смт Млинів. Рішення про перейменування прийняте топонімічною комісією при виконавчому комітеті Млинівської селищної ради 26.07.2022 та затверджене виконавчим комітетом Млинівської селищної ради 28.07.2022 з метою дерусифікації та деколонізації назв вулиць в смт Млинів.

   Жителі вулиці Пушкіна у колективному зверненні внесли три пропозиції щодо нової назви вулиці, а саме: Олександра Коптюха, Яна Ходкевича, Данила Галицького. Ці пропозиції включені до переліку на перейменування.

   Свої пропозиції можна подавати в письмовій формі за адресою: смт Млинів, вул. Степана Бандери, 1 та на електронну пошту Млинівської селищної ради: rada.mluniv@gmail.com із зазначенням прізвища, імені, по батькові та адреси особи, яка їх подає. Анонімні пропозиції не реєструються і не розглядаються. 

   Пропозиції приймаються до 19 серпня 2022 року.

Назви вулиць повинні відповідати словотворчим, вимовним і стилістичним нормам сучасної української літературної мови. Вони повинні бути милозвучними, зручними для вимови, і легко запам’ятовуватись.

Всі подані пропозиції будуть опрацьовані топонімічною комісією та оприлюднені на сторінці фейсбук Млинівської селищної ради для визначення кращих в режимі онлайн (онлайн-голосування).

З метою уникнення дублювання поданих пропозицій з уже існуючими назвами, повідомляємо, що перелік назв вулиць смт Млинів розміщений на вебсторінці Млинівської селищної ради за посиланням: http://mlunivrada.rv.gov.ua/infrastruktura/perelik-vulic-smt-mliniv/

                                                                                    

Виконавчий комітет