Млинівська територіальна громада

Заборона проведення фото та відео-зйомки окремих об’єктів критичної інфраструктури

Відповідно до наказу ОУВ «Волинь» від 03.10.2023 №41 «Про заборону проведення фото та відео-зйомки окремих об’єктів критичної інфраструктури та розповсюдження визначеної категорії інформації в мережі інтернет та ЗМІ» встановлено заборону над поширенням у соціальних мережах та засобах масової інформації фото- та відеозйомки об’єктів  з Переліку секторів критичної інфраструктури, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 9 жовтня 2020 року №1109 (в редакції постанови Кабінету Міністрів України від 16 грудня 2022 року №1384), а саме:

         Паливно-енергетичного сектору:

         - об’єктів виробництва електричної енергії, управління системами передачі та електропостачання, розподілу електричної енергії підсекторі електроенергетики;

         - об’єктів видобутку, переробки, очищення передачі, розподілу газу, експлуатації газотранспортної системи, зберігання природного газу, забезпечення роботи систем зрідження природного газу підсектору газової промисловості.

         Сектору систем життєзабезпечення:

         - об’єктів постачання теплової енергії, постачання гарячої води, централізованого питного водопостачання, централізованого водовідведення, поводження з побутовими відходами підсектору комунальних послуг.

         Сектору харчової промисловості та агропромислового розвитку:

         - об’єктів виробництва та переробки сільськогосподарської продукції та харчової продукції, виробництва ветеринарних препаратів, експлуатації елеваторів.

         Сектору охорони здоров’я:

         - об’єктів забезпечення надання екстреної, первинної та вторинної (спеціалізованої) медичної допомоги та реабілітації у сфері охорони здоров’я підсектору медичної допомоги.

         - об’єктів автобусних перевезень(міжміських, міжнародних), технічного обслуговування транспортної інфраструкутури підсектору автомобільного та міського електротранспорту (в.ч. метрополітену).

         Сектору оборони:

         - об’єктів оборони.

         Сектору державної влади та місцевого самоврядування:

         - об’єктів виконання функцій держави;

         - об’єктів виконання функцій місцевого самоврядування.

         Даним наказом зобов’язано керівника Головного управління Національної поліції у Рівненській області забезпечити проведення превентивних заходів нарядами поліції щодо виявлення осіб, які здійснюють фото та відеофіксацію зазначених у переліку об’єктів критичної інфраструктури з метою притягнення їх до відповідальності.